Home
======BUn veniT====== ALex va ureaza distractie placuta
Lista Forumurilor Pe Tematici
Home | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HOME

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
Home / Evenimente! / Steaua va purta emblema RAFO" Moderat de m1h41
Autor
Mesaj Pagini: 1
Alex
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 167
Marin Anton crede că nimeni nu poate interzice derularea contractului cu Steaua

Controversele legate de contractul pe care Steaua l-a semnat cu firma RAFO continuă. Administratorul companiei, Marin Anton, susţine că roş-albaştrii vor purta emblema RAFO pe tricouri. "Atît timp cît eu sînt administratorul, am decis că această afacere este în beneficiul companiei şi nu văd ce este în neregulă", a declarat, ieri, Anton care a concluzionat: "Mîndriile şi frustrările personale ale anumitor persoane sînt de vină pentru situaţia creată"

ÃŽn schimb, preşedintele BkP, Marian Iancu, spune că Adunarea Generală va decide dacă hotărîrea luată de Marin Anton este una în interesul companiei. "Dacă se va constata că administratorul companiei a luat o hotărîre care nu este pentru binele societăţii, el va fi tras la răspundere de consiliul de Administraţie al RAFO", a declarat Iancu. Cel mai cîştigat din această afacere a ieşit patronul Stelei, Gigi Becali. "Eu deja am cheltuit bani pe care i-am luat din contractul cu RAFO", a declarat Becali.

Bodu: "E spălare de bani"
Preşedintele ANAF, Sebastian Bodu, cel care a pus sechestru pe averea lui Gigi Becali, spune că această afacere pare a fi necurată. "Fiind vorba de o sumă atît de mare, îmi miroase mai degrabă a spălare de bani", a declarat Bodu.

steaua purta emblema rafo

10.1KB


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la